Despre noi

Bine ati venit

La Maison de Moise

 Inchiriere in regim imobiliar si de agrement de scurta si lunga durata. Nu se adreseaza persoanelor care cauta servicii hoteliere.

Despre noi

Cateva cuvinte despre noi.

   Unele locuri ajung direct in inimile noastre si ne dam seama ca nu este tot timpul despre  facilități, mâncare sau mediul înconjurător, ci mai mult despre sentimentul, poveștile, partea din trecut pe care o aduc înapoi în prezent sau partea din tine în care aceste locuri ți-o dezvăluie din nou. Ni s-a întâmplat și nouă, regăsindu-ne într-o astfel de liniște, emoție frumoasă și conexiune, asadar am vrut sa transmitem acelasi sentiment oaspetilor nostri.

    La Maison de Moise este o locație in inima naturii, departe de aglomerația și stresul cotidian, unde oaspeți deosebiți se simt bine, se relaxează, se distrează și uita de grijile zilnice! La doar o ora și jumătate distanță de Bucuresti, La Maison de Moise oferă o curte împrejmuită de 1.000 mp, zona barbeque, foișor, terasa, loc de joaca pentru copii, piscina interioară încălzită, sauna, bucatarie complet utilată, sisteme audio performante, TV cu Netflix, WiFi, etc. și se închiriază integral, in regim self- catering. Ea poarta numele fiului nostru care ne face mandri pe zi ce trece.

Desprenoi
 

La Maison De Moise 

 

DJ102 184Poiana Vărbilău 106400România 

 

rezervari@lamaisondemoise.ro

 

Telefon  +40725300200